Nieuws

Mathias Pogba doet boekje open: 'Paul is hypocriet en een egoïstisch rot prinsje'

Mathias Pogba doet boekje open: 'Paul is hypocriet en een egoïstisch rot prinsje'

23-09-2022 10:39 Laatste update: 12:02

Het conflict tussen Paul Pogba en zijn broer Mathias Pogba heeft een vervolg gekregen. Vrijdagochtend deed de voormalig spits van Sparta een boekje open over de criminele praktijken van de Juventus-middenvelder.

Mathias werd afgelopen woensdag samen met vier anderen gearresteerd wegens de bedreigingen en poging tot chantage van broertje Paul. Dit weerhield de 32-jarige spits er niet van om via Twitter zijn kant van het verhaal met de buitenwereld te delen. 

'Als u dit bericht leest, heeft mijn bot de automatische plaatsing voltooid. Het betekent ook dat ik niet meer vrij ben, hetzij door de handlangers van mijn broer, hetzij door de politie', begint Mathias. 'De laster om mij het zwijgen op te leggen heeft dus gewerkt. Paul is hypocriet, verwend en een egoïstisch rot prinsje'.

'Mijn broer is de afgelopen jaren zeer bekwaam geraakt in hekserij', vervolgt Mathias zijn verhaal op Twitter. 'Hij is een volgeling van de waarzegger Marabout Ibrahim, een goede bekende van oud-voetballer Alou Diarra, die hem via Serge Aurier kent. Mijn broer heeft uit jaloezie meermaals kwade spreuken uitgesproken over zijn ploeggenoten, onder wie Kylian Mbappé.'

Volgens Mathias heeft broer Paul ook connecties in de onderwereld. 'Veel mensen zullen het moeilijk te geloven vinden, maar dit is de waarheid. Dit is waarom onze familie en geliefden vandaag de dag gevaar lopen. Mijn broer is altijd omringd geweest door criminelen en dat is hij nog steeds. Het probleem is dat hij zijn connecties gebruikt om zichzelf op straat te beschermen, zaken met ze doet en zorgt voor bloedvergieten uit zijn naam. Ik was daar niet van op de hoogte, totdat hij zijn handlangers verraadde en vluchtte zonder iets te zeggen.'

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!