Nieuws

Fraser teleurgesteld na gelijkspel: 'Je ziet dat we er alles aan hebben gedaan'

Fraser teleurgesteld na gelijkspel: 'Je ziet dat we er alles aan hebben gedaan'

17 september - 07:30 Laatste update: 07:52
0

FC Utrecht speelde vrijdagavond in eigen huis gelijk tegen NEC. Bij Utrecht-trainer Henk Fraiser spat de teleurstelling er van af aangezien de Domstedelingen de overhand in de wedstrijd hadden.

Utrecht begon sterk aan de wedstrijd en kreeg in de openingsfase meerdere kansen. "We begonnen goed het eerste kwartier. Dan moet je natuurlijk ook kansen afdwingen en dat hebben we niet overdreven gedaan. Daarna zakken we wat weg", vertelt Fraser voor de camera van ESPN. Na ruim een half uur spelen kwam NEC beter in de wedstrijd, maar tot doelpunten kwam het niet. Utrecht kwam daarna goed uit de kleedkamer en begon ook het tweede bedrijf met meerdere kansen. "Op basis van de tweede helft zie je dat we er alles aan gedaan hebben", ging Fraser verder die het een godswonder vond dat de brilstand ook de eindstand werd. "Wij hebben vier honderd-procent kansen gehad, maar zij hebben er ook drie gehad. Het kon beide kanten op."

Na afloop was het thuispubliek duidelijk teleurgesteld en ontevreden met het resultaat. De supporters trakteerde de ploeg van Fraser daarom op een fluitconcert, iets wat de oefenmeester ergens wel begreep. "Uiteindelijk gaat het om resultaten. Ik begrijp het dus wel." De voormalig trainer van Vitesse en Sparta wijt het wisselende spel deels aan de instelling van zijn spelers. "Als je kijkt naar de zorgvuldigheid in ons spel, dat moet veel beter. Het heeft ook te maken met geloof want je moet blijven knokken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie