Transfernieuws

'Kanté en Chelsea onderhandelen over verlenging, speler oneens met aanbod'

'Kanté en Chelsea onderhandelen over verlenging, speler oneens met aanbod'

12-09-2022 09:35 Laatste update: 10:57
0

Chelsea FC en N'Golo Kanté zijn het nog niet eens over de contractonderhandelingen voor een eventuele verlenging. The Blues zijn bang dat de 31-jarige spelverdeler te blessuregevoelig is voor het lange contract dat de Fransman verlangt. 

Dat weet het doorgaans betrouwbare The Athletic te melden. Chelsea deed Kanté een voorstel voor een tweejarig contract met optie voor een derde jaar, maar Kanté eist een driejarig contract met optie voor een vierde jaar. The Blues zien een vierjarig contract niet zitten, gezien de leeftijd en blessuregevoeligheid van de speler. Indien beide partijen er niet uitkomen, is Kanté na dit seizoen transfervrij op te halen. 

Onder meer twee Premier League-clubs en meerdere buitenlandse clubs zitten op het vinkentouw om Kanté vast te leggen, indien de partijen niet tot een overeenstemming weten te komen. Kanté arriveerde in 2016 bij Chelsea na het fantastische seizoen bij Leicester City, waarin The Foxes de Premier League wisten te winnen. In de daaropvolgende jaren werd Kanté gezien als één van de beste, zoniet de beste verdedigende middenvelder ter wereld. De laatste tijd is het niveau van de Fransman echter afgezakt en wordt de speler getergd door blessures. Kanté liep in augustus zijn derde grote blessure van dit kalenderjaar op en ligt nog altijd in de lappenmand. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie