Nieuws

Carvajal vraagt om steun na inbraak: 'Voetballers zijn een makkelijke prooi'

Carvajal vraagt om steun na inbraak: 'Voetballers zijn een makkelijke prooi'

05-09-2022 07:42

Dani Carvajal heeft de nationale veiligheidsdienst gevraagd voetballers beter te helpen om inbrekingen te voorkomen. De voetballer van Real Madrid werd bijna slachtoffer van een inbraak. Onlangs was Pierre-Emerick Aubameyang ook slachtoffer van een dergelijk incident en liep de Gabonees een kaakbreuk op. 

Carvajal verscheen voor de microfoon van Sálvame en deed zijn beklag. "Voetballers zijn een makkelijk doelwit", stelde de voetballer. "Inbrekers weten wanneer we wel en niet spelen, wanneer we wel en niet thuis zijn. Ze (de inbrekers, red.) probeerden toegang te krijgen tot het huis en dat lukte niet vanwege het beveiligingssysteem. Ze zochten waar ze toegang konden krijgen, maar alles was gesloten. Het beveiligingssysteem deed zijn werk goed."

In Nederland was onder meer voormalig PSV'er Eran Zahavi twee keer slachtoffer van een inbraak. Destijds had de Israëliër twijfels door te blijven spelen in Nederland door de gebeurtenissen. Bij Ajacied Dusan Tadic was het laatst ook raak."Een paar jaar geleden was er een spervuur aan overvallen", stelt Carjaval. "Er zijn nu collega's met wie het niet goed gaat", refereert de voetballer waarschijnlijk aan Aubameyang. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!