Reactie

Ten Hag verwacht geen mutaties meer in de selectie: Ronaldo blijft op Old Trafford

Ten Hag verwacht geen mutaties meer in de selectie: Ronaldo blijft op Old Trafford

31-08-2022 14:22 Laatste update: 14:24

Erik ten Hag heeft de bubbel rondom alle mogelijke wilde verwachtingen doorgeprikt. De manager zei op de persconferentie in aanloop naar Leicester City geen mutaties meer te verwachten. Dat betekent dat Cristiano Ronaldo ‘gewoon’ op Old Trafford blijft.

"Ik denk dat het voor deze periode klaar is", stak Ten Hag van wal. Ronaldo, die zijn zinnen al heel de transferperiode op een vertrek heeft gezet, zal dus onderdeel uit blijven maken van de selectie van de Nederlander.

Over de toekomst van de Portugees zei hij het volgende: "Het is duidelijk. We hebben kwaliteitsspelers nodig. Je hebt meer nodig om alle wedstrijden te dekken en om de consistentie in stand te houden. Aaron Wan-Bissaka zal blijven. Deze selectie zal in ieder geval tot januari bij elkaar blijven", aldus Ten Hag, die de geruchten over de backwissel tussen Sergiño Dest en Aaron Wan-Bissaka aan de kant schuift.

United kende een zeer slechte start, maar is weer opgekrabbeld tegen Liverpool en Southampton. Die stijgende lijn hoopt Ten Hag nu door te zetten. "Ik zie dit als een start, de basis is goed. Dit is het minimale van wat we moeten brengen. We moeten nu zo doorgaan. Dit heb je nodig als je een succesvol seizoen wilt draaien."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!