Nieuws

'Meijer hakt knoop door: Cillessen maakt zich op voor rentree in het NEC-shirt'

'Meijer hakt knoop door: Cillessen maakt zich op voor rentree in het NEC-shirt'

12-08-2022 12:55

Jasper Cillessen maakt zich op voor zijn rentree in het NEC-shirt. Volgens De Gelderlander heeft trainer Rogier Meijer de knoop doorgehakt en krijgt de Oranje-international direct de voorkeur boven Mattijs Branderhorst.

In de uitwedstrijd tegen FC Volendam staat Cillessen voor het eerst in een kleine elf jaar tijd weer in de basis bij een competitiewedstrijd van NEC. Tijdens de eerste speelronde hoopte de doelman al minuten te maken tegen FC Twente, maar hij zag dat duel aan zijn neus voorbijgaan wegens een conflict met zijn vorige werkgever Valencia.

Inmiddels is de transfer in kannen en kruiken en staat niets een rentree meer in de weg. "Als de trainer het goed vindt, speel ik", vertelde Cillessen bij zijn presentatie. "Hopelijk heeft de KNVB alles goed geregeld en kan ik zondag spelen. Ik ben helemaal fit. Ik heb de hele voorbereiding meegedaan bij Valencia en heb geen training gemist."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!