Nieuws

Twente vol vertrouwen na winst: 'Je merkt dat we op elkaar ingespeeld zijn'

Twente vol vertrouwen na winst: 'Je merkt dat we op elkaar ingespeeld zijn'

11 augustus - 22:47
0

Michel Vlap spreekt over een geweldige voetbalavond na de overwinning op FK Cukaricki. De Tukkers wonnen met 4-1 en dat zorgde tot vreugde in de Grolsch veste. Om de groepsfase van de Conference League te bereiken wacht een confrontatie met ACF Fiorentina.

Vlap was tevreden over het spel van Twente. "Je merkt dat we behoorlijk op elkaar ingespeeld zijn", zegt hij voor de camera van ESPN. Hij is daarom ook niet bang voor de de confrontatie met Fiorentina. "Als wij strijd leveren, denk ik dat we het elke ploeg moeilijk kunnen maken."

Ook trainer Ron Jans is in zijn nopjes met de overwinning van zijn ploeg, maar wil nog niet vooruit kijken naar het duel met de Italianen. "Ik ga pas over Fiorentina praten als het duel tegen Fortuna gespeeld is. Anders geef ik een slecht voorbeeld." Al hadden ze in huize Jans vol vertrouwen dat de ploeg zou afreizen naar Italië. "Mijn vrouw en kinderen hadden de vliegreis naar Florence al geboekt." Jans erkent wel dat het een lastige wedstrijd gaat worden. "Het is een hele uitdagende tegenstander in ieder geval."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie