Nieuws

'Interne discussie over komst Gakpo, ook Antony behoort tot de mogelijkheden'

'Interne discussie over komst Gakpo, ook Antony behoort tot de mogelijkheden'

11-08-2022 17:10 Laatste update: 19:00

Manchester United bespreekt intern de mogelijkheid om Cody Gakpo over te nemen van PSV. Zelf zou de aanvaller de stap naar de Premier League wel zien zitten. Ook Antony behoort nog tot de mogelijke versterkingen, meldt Fabrizio Romano.

Ondanks de interesse in Gakpo is er nog geen bod uitgebracht door United. The Red Devils zouden nog op zoek zijn naar een aanvallende impuls, nadat eerder duidelijk werd dat Marko Arnautović niet naar Old Trafford komt. Eerder meldde het Eindhovens Dagblad dat alleen promovendus Nottingham Forest deze zomer een bod heeft neergelegd in Eindhoven.

Afgelopen dinsdag stond Gakpo nog in de basis tegen AS Monaco in het 3-2 gewonnen duel in de voorronde van de Champions League. Hoewel hij de kans kreeg om zich te bewijzen op het hoogste podium, speelde hij een matige wedstrijd. Komend weekeinde kan hij zich herpakken als de Eindhovenaren het opnemen tegen Go Ahead Eagles. Het duel in de Adelaarshorst begint zaterdag om 18.45 uur.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!