Transfernieuws

'Savinho doorstaat medische keuring en wordt vrijdag gepresenteerd door PSV'

'Savinho doorstaat medische keuring en wordt vrijdag gepresenteerd door PSV'

22-07-2022 06:57

De definitieve transfer van Savinho naar PSV is nu echt heel dichtbij. De Braziliaan is succesvol medisch gekeurd en naar verwachting zal hij vrijdag worden gepresenteerd voor de club uit Eindhoven.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Woensdag kwam transferexpert Fabrzio Romano al met het nieuws dat de speler vrijdag gepresenteerd zou worden door PSV, en dat lijkt nu daadwerkelijk te gaan gebeuren. Daarmee maken de Brabanders een eind aan een lang transferspel. Het binnenhalen van Savinho is namelijk een hele constructie gebleken, aangezien hij werd overgenomen door de City Football Group en nu onder contract staat bij het Franse Troyes.

De achttienjarige Savinho kwam al 34 keer in actie voor zijn vorige club, Atlético Mineiro. De Braziliaan kan zijn wedstrijden spelen bij Jong PSV, maar het is de bedoeling dat hij zich gaat laten zien in de hoofdmacht bij trainer Ruud van Nistelrooij. Savinho zou zijn eerste minuten kunnen maken op 30 juli in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, tegen Ajax.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!