Nieuws

'Na één jaar Brighton heeft City genoeg gezien: bod van 55 miljoen euro'

'Na één jaar Brighton heeft City genoeg gezien: bod van 55 miljoen euro'

20-07-2022 13:50

Manchester City gaat de gesprekken met Brighton & Hove Albion openen om een transfer van Marc Cucurella te bespreken, meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Spanjaard moet de vervanger worden van Oleksandr Zinchenko.

De Oekraïense linksback is hard op weg naar Arsenal. De verwachting is dat The Gunners binnenkort zijn komst wereldkundig maken. In de zoektocht naar een vervanger is manager Pep Guardiola nu uitgekomen bij Cucurella. De tot linkervleugelverdediger omgeturnde buitenspeler is altijd 'de prioriteit' geweest van de City-manager, stelt Romano.

De Britse krant The Times meldt dat The Citizens bereid zijn om een transfersom van 55 miljoen euro te betalen voor Cucurella. De 23-jarige speelt pas één jaar voor The Seaguls. Destijds betaalde Brighton achttien miljoen euro aan Getafe om hem los te weken. Bij het Nederlandse publiek is Cucurella vooral bekend door zijn theater in het tweeluik met Ajax in het seizoen 2019/20. Over twee wedstrijden was de Spaanse ploeg toen te sterk in de 1/16e finale van de Europa League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!