Transfernieuws

'Vitesse hengelt derde zomerversterking binnen bij het Benfica van Schmidt'

'Vitesse hengelt derde zomerversterking binnen bij het Benfica van Schmidt'

15-07-2022 08:35

Vitesse heeft bijna zijn derde zomerversterking binnen. Volgens De Telegraaf is Ferro in aantocht. De centrale verdediger moet overkomen van het Benfica van Roger Schmidt.

Vitesse lijkt Ferro gaan in te lijven en troeft daarmee een club uit de Serie A af. Sampdoria was ook in de markt voor de verdediger, maar die lijkt toch te kiezen voor een avontuur in de Gelredome. De Portugees gaat de ploeg van Thomas Letsch op huurbasis versterken, weet de ochtendkrant via Portugese bronnen.

Ferro kende een stormachtige doorbraak bij Benfica en werd zelfs begeerd door Real Madrid, maar kende een terugval. Twee uitleenbeurten aan Valencia en Hajduk Split volgde, en een derde huurperiode bij Vitesse is nu in aantocht.

Na Melle Meulensteen (RKC Waalwijk) en Carlens Arcus zou Ferro de derde zomerversterking worden voor de Arnhemmers. Dat is broodnodig: Riechedly Bazoer, Loïs Openda, Eli Dasa, Jacob Rasmussen, Danilho Doekhi, Adrian Grbic, Yann Gboho, Oussama Darfalou, Dominik Oroz, Patrick Vroegh en Enrico Duenas vertrokken al.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!