Transfernieuws

'Feyenoord hoopt nog altijd op de komst van Gnonto, Slot nu ook overtuigd'

'Feyenoord hoopt nog altijd op de komst van Gnonto, Slot nu ook overtuigd'

11-07-2022 23:36
2

Feyenoord doet er nog altijd alles aan om Wilfried Gnonto naar Rotterdam te halen. De aanvaller heeft zelf ook zijn zinnen gezet op een transfer naar de Eredivisie, meldt 1908.nl

Gnonto is momenteel actief bij het Zwitserse FC Zürich, maar lijkt hard op weg naar de uitgang. De jonge Italiaan beschikt nog over een eenjarig contract en staat ook in de belangstelling van AC Monza. Gnonto liet al een goede indruk achter op de beleidsbepalers binnen Feyenoord, maar nu is ook trainer Arne Slot overtuigd, schrijft het medium.

Zürich hoopt ongeveer tien miljoen euro te krijgen voor Gnonto, maar de vraag is of Feyenoord dat gaat neertellen. De Rotterdammers hebben met de verkoop van Tyrell Malacia (Manchester United) en Luis Sinisterra (Leeds United) het nodige geld binnen geharkt. Maandag presenteerden de Rotterdammers Javairo Dilrosun. De aanvaller komt over van Hertha BSC.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!