Transfernieuws

'Transfersoap Dembélé is nabij: Fransman tekent komende uren contractverlenging'

'Transfersoap Dembélé is nabij: Fransman tekent komende uren contractverlenging'

11-07-2022 06:59 Laatste update: 06:59

Ousmane Dembélé lijkt er uit te zijn met FC Barcelona en gaat deze week een tweejarig contract tekenen bij de Catalaanse club. De Fransman liep 1 juli uit zijn vorige contract, maar is bereid een salarisvermindering van veertig procent te accepteren en wil bij Barça blijven. 

Dat meldt RMC Sport. Dembélé werd zondagavond door meerdere Spaanse media in Barcelona gespot. Volgens de Spaanse krant gaat Dembélé op maandag zijn contract tekenen, al is het maar de vraag of de Fransman maandagavond al direct mee traint met de groep. De 25-jarige vleugelspeler heeft een turbulente periode achter de rug bij de Blaugranas en leek lange tijd op weg naar de uitgang bij de club. 

Het behouden van Dembélé heeft mogelijk gevolgen voor Leeds United. Raphinha leek zo goed als zeker naar Barça te vertrekken, maar door het verblijf van Dembélé kan er zomaar een streep door die transfer worden gezet, melden bronnen. Luis Sinisterra verliet Feyenoord onlangs voor Leeds en heeft aan Raphinha wellicht een concurrent aan zijn handen als de Braziliaan bij de club blijft. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!