Nieuws

Doodeman wil weer schitteren in de KKD: 'Ik ga er geen getal op vastplakken'

Doodeman wil weer schitteren in de KKD: 'Ik ga er geen getal op vastplakken'

10-07-2022 16:19 Laatste update: 16:24

Nick Doodeman verruilde deze zomer SC Cambuur voor Willem II. De 25-jarige buitenspeler hoopt in Tilburg zijn geluk in het voetbal weer terug te vinden.

Doodeman kende afgelopen jaar een lastig seizoen in Leeuwarden. "Natuurlijk heb ik bij Cambuur ook mooie momenten meegemaakt. We zijn kampioen geworden en negende geëindigd in de Eredivisie. Dat zijn mooie dingen, maar voor mij persoonlijk ging het wat minder. Het was van beide kanten niet wat we ervan verwacht hadden", vertelt de aanvaller tegen NHnieuws.

In zijn periode bij FC Volendam verzorgde Doodeman assist na assist in de Keuken Kampioen Divisie. Mede daardoor verdiende hij een transfer naar Cambuur. Bij Willem II hoopt de aanvaller weer van grote waarde te kunnen zijn met belangrijke eindpasses. "Ik ga er geen getal op vastplakken. Ik wil gewoon weer mijn beste spel laten zien. Hopelijk komen de assists weer vanzelf."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!