Nieuws

Ziyech breekt met zaakwaarnemer: 'Vanaf nu regel ik alles zelf'

Ziyech breekt met zaakwaarnemer: 'Vanaf nu regel ik alles zelf'

08-07-2022 22:15 Laatste update: 22:20

Hakim Ziyech wordt niet langer vertegenwoordigd door makelaarsbedrijf Nakhli Mondial. De aanvallende middenvelder van Chelsea FC maakte dat vrijdag op sociale media bekend. De voormalig speler van Ajax wordt in verband gebracht met een transfer naar AC Milan. 

Ziyech laat op zijn Instagram-kanaal weten zijn eigen zaken in de toekomst te regelen. "Ik heb een punt in mijn leven bereikt waarin ik zelf beslissingen moet nemen over mijn carrière en toekomst", schrijft Ziyech. "Ik wil dat onderhandelingen en beslissingen over mijn carrière alleen door mezelf worden genomen."

"Vanaf nu regelen mijn team en ik zelf de business side of things", vervolgt de baltovenaar. "Professionele interesse kan mijn contactinformatie in mijn bio vinden. Ik blijf dankbaar voor jullie steun", besluit Ziyech. Romelu Lukaku besloot onlangs ook om zelf de zakelijke kant van zijn voetbalcarrière te regelen: de Belgische spits verliet vervolgens Chelsea om terug te keren bij Internazionale als huurling. 

De aanvallende middenvelder verliet Ajax in 2020 om bij The Blues aan de slag te gaan. Destijds betaalde Chelsea ongeveer 40 miljoen euro voor de overstap. Ziyech kon de afgelopen twee seizoenen niet geheel overtuigen en werd geen vaste basiskracht onder manager Thomas Tuchel. Ziyech wordt sinds kort in verband gebracht met een overstap naar AC Milan - Chelsea zou al toestemming hebben gegeven om de club te verlaten. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hakim Ziyech (@hziyech)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!