Transfernieuws

'Nottingham dendert door: twee groeibriljanten op weg naar promovendus'

'Nottingham dendert door: twee groeibriljanten op weg naar promovendus'

07-07-2022 16:02 Laatste update: 16:40

Nottingham Forest doet op nieuw zaken in de Premier League. Naar verluidt komen Neco Williams en Omar Richards over van respectievelijk Liverpool en Bayern München.

Dat melden Engelse media, waaronder The Guardian en The Telegraph. Williams wordt voor een bedrag van bijna twintig miljoen euro losgeweekt bij Liverpool, terwijl Richards voor zo'n tien miljoen euro wordt overgenomen van Der Rekordmeister. De onderhandelingen zijn in de afrondende fase. Zo moeten de talentvolle backs een persoonlijke overeenkomst bereiken met Nottingham en zal de medische keuring succesvol doorstaan moeten worden.

Eerder zag de promovendus Manchester United-doelman Dean Henderson al op huurbasis naar Nottingham komen. Ook Giulian Biancone (Troyes), Moussa Niakhaté (FSV Mainz) en Taiwo Awoniyi (Union Berlin) werden onlangs gepresenteerd. Laatstgenoemde kwam voor een recordbedrag van twintig miljoen euro naar de Premier League. Nottingham betaalde voor de overige twee spelers samen ook een bedrag van zo'n twintig miljoen euro.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!