Transfernieuws

'Frankfurt wil beoogde Hancko-opvolger (20) voor neus Feyenoord wegkapen'

'Frankfurt wil beoogde Hancko-opvolger (20) voor neus Feyenoord wegkapen'

17 april - 11:01

Feyenoord en Eintracht Frankfurt hebben hun zinnen gezet op de getalenteerde Griekse verdediger Konstantinos Koulierakis. Volgens Sky Sport-journalist Florian Plettenberg is de twintigjarige centrumverdediger in beeld als mogelijke vervanger voor Willian Pacho bij Eintracht Frankfurt, mocht deze vertrekken. Tegelijkertijd wordt Koulierakis gezien als de beoogde opvolger van Dávid Hancko bij Feyenoord, die indruk maakt en mogelijk vertrekt uit De Kuip.

In Duitsland is men bereid tussen de zeven en acht miljoen euro te betalen voor Koulierakis, terwijl zijn huidige club PAOK Saloniki ongeveer dertien miljoen euro vraagt. De onderhandelingen tussen de clubs zijn nog gaande, waarbij geen totale overeenstemming is bereikt.

Gesprekken over een overstap van Koulierakis naar Eintracht Frankfurt hebben reeds plaatsgevonden en de verdediger staat open voor een verhuizing naar Duitsland. Zijn fysieke kracht en snelheid maken hem een gewilde speler op de transfermarkt. Mocht Pacho echter bij Eintracht blijven, is het onwaarschijnlijk dat Koulierakis de overstap zal maken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!