Nieuws

'Ten Hag wil Real Madrid-spits kopen: ook twee verdedigers in de belangstelling'

'Ten Hag wil Real Madrid-spits kopen: ook twee verdedigers in de belangstelling'

28 maart - 12:00 Laatste update: 12:00
1

Erik ten Hag wil Manchester United komende zomer versterken met drie spelers. Daarbij is een opvallende Real Madrid-speler op het verlanglijstje gekomen bij The Red Devils. Wie zou Ten Hag graag toevoegen aan zijn selectie? VoetbalNieuws.nl zet de namen voor je op een rij.

Komende zomer zal een druk transferwindow worden voor Manchester United. Eerder liet Bruno Fernandes al blijken dat hij langer bij de club wil blijven, maar Ten Hag wil zijn selectie ook gaan versterken. Met nieuwe eigenaar Sir Jim Ratcliffe aan het roer zal het nodige budget beschikbaar gemaakt worden. Ook wil de Nederlandse trainer graag afscheid nemen van een aantal spelers. Donny van de Beek lijkt ook te kunnen vertrekken.

Joselu

Samen met Espanyol degradeerde Joselu uit La Liga. Real Madrid schokte vervolgens iedereen door de Spanjaard vast te leggen op huurbasis. Komende zomer loopt de huurtransfer af en keert de spits weer terug naar zijn oude club. Toch heeft Manchester United ook zijn oog laten vallen op de 34-jarige. In totaal kwam Joselu veertig keer in actie voor Los Blancos en daarin scoorde hij vijftien keer. De Spaanse krant Relevo meldt dat met het prijskaartje van anderhalf miljoen, The Red Devils Joselu zien als perfecte stand-in voor Rasmus Højlund. Met de komst van Endrick en misschien Kylian Mbappé bij Real Madrid ziet de toekomst voor Joselu er niet rooskleurig uit en dus kan Manchester United rondom de onderhandelingstafel gaan zitten.

Bremer

Op verdedigend vlak zou Ten Hag zijn selectie ook willen gaan versterken. De Corriere dello Sport treedt naar buiten met het nieuws dat Manchester United geïnteresseerd zou zijn in de diensten van Bremer. De Braziliaan van Juventus moet tussen de zestig en zeventig miljoen euro gaan kosten en daarmee moet hij Raphaël Varane doen vergeten. De ervaren Fransman gaat komend seizoen zijn laatste contractjaar in en staat in concrete interesse van clubs uit Saudi-Arabië. De Oude Dame wil rond de honderd miljoen euro komende zomer verdienen aan uitgaande transfers van verdedigers en met het mogelijke vertrek van Dean Huijsen en de interesse van Manchester United in Bremer lijkt die doelstelling realistisch.

Jarrad Branthwaite

De oud-PSV'er Branthwaite zou ook op de voet gevolgd worden door Ten Hag's scoutingssysteem, aldus The Daily Telegraph. Zonder enige problemen paste de centrale verdediger van Everton zich aan, aan het niveau van de Premier League en dus kan hij rekenen op concrete interesse van topclubs. Volgens Engelse media zou Manchester United rond de 85 miljoen euro overhebben voor de Engelsman, maar de concurentie is moordend. Ook Manchester City Tottenham Hotspur en Real Madrid hebben interesse getoond in de 21-jarige. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!