Nieuws

Deze mooie overstap kan het jongere broertje van Hato binnenkort maken

Deze mooie overstap kan het jongere broertje van Hato binnenkort maken

13 maart - 12:39 Laatste update: 14:37

Elgyn Hato, het twaalfjarige broertje van Ajax-verdediger Jorrel Hato, kan binnenkort een mooie overstap maken. Het talent speelt op dit moment in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam, maar beraadt zich nu over een transfer. Ajax maakt namelijk werk van de komst van het broertje van de verdediger.

Ajax maakt werk van de jongere Hato

Elgyn Hato zou een overstap kunnen maken naar Ajax. Dat laat Robin Nelisse weten in gesprek met De Telegraaf. De zoon van de oud-voetballer, Quincy Nelisse, sluit volgend jaar aan bij de jeugdopleiding van Sparta en is goed bevriend met Elgyn. "Quincy noemt Elgyn zelfs zijn neef", illustreert de voormalig speler van onder meer Feyenoord en AZ. 

Of de talenten volgend seizoen daadwerkelijk in een elftal spelen, blijft nog even afwachten. "Elgyn speelt in dat elftal, maar het is zeer de vraag of hij blijft, omdat hij de kans heeft om naar Ajax te gaan. Hij is daar nu over aan het nadenken. Elgyn is een middenvelder, maar kan ook in de verdediging uit de voeten. Hij is ook écht een goede speler."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!