Transfernieuws

'Oud-Feyenoorder in beeld bij Werder Bremen, Hertha op het vinkentouw'

'Oud-Feyenoorder in beeld bij Werder Bremen, Hertha op het vinkentouw'

28-06-2022 14:03

Jean-Paul Boëtius is in beeld bij Werder Bremen, meldt het Duitse BILD. Ook andere Bundesliga-clubs zouden op het vinkentouw zitten.

De aanvaller annex middenvelder vertrok in 2018 voor 3,5 miljoen euro van Feyenoord naar FSV Mainz 05. Sindsdien speelde de Boëtius 129 duels voor de Bundesliga-club, waarin hij 13 keer scoorde en 23 assists gaf. De aanvaller loopt nu transfervrij de deur uit bij Mainz.

"Verschillende Duitse clubs uit de Bundesliga hebben interesse. Eén club is Werder Bremen", bevestigt Erkan Alkan volgens BILD.  'Ze belden en vroegen naar hem.' Een andere club die interesse zou hebben in Boëtius zou Hertha BSC zijn. Daar staat zijn ex-trainer Sandro Schwarz aan het roer. De Rotterdammer speelde 42 duels onder de trainer en was daarin betrokken bij zestien goals.

Er zouden nog geen gesprekken hebben plaatsgevonden tussen Boëtius en Werder Bremen. De aanvaller kan vrijuit met clubs spreken vanwege zijn transfervrije status.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!