Transfernieuws

'Malacia-transfer nog niet rond, Feyenoord houdt voet bij stuk over transfersom'

'Malacia-transfer nog niet rond, Feyenoord houdt voet bij stuk over transfersom'

27 juni - 07:05
0

De transfer van Tyrell Malacia naar Olypmique Lyon leek al in kannen en kruiken, maar niets is minder waar. Het Algemeen Dagblad meldt dat Feyenoord het laatste bod van de Franse topclub nog niet geaccepteerd heeft.

Recent werd  bekend dat Malacia zijn keuze heeft gemaakt en zijn carrière graag bij Lyon wil voortzetten. De doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano meldde dat de kogel door de kerk was: Feyenoord en Lyon zouden het eens zijn geworden over een transfersom van vijftien miljoen euro. Het AD komt met ander nieuws. De twee clubs zouden het dit weekend niét eens zijn geworden.

De nummer drie van de Eredivisie zou een vast bedrag van vijftien miljoen euro willen verlangen, terwijl de Fransen alleen via bonussen tot dat bedrag willen komen. De club waar Peter Bosz trainer is zou  'tal van voorstellen' hebben gedaan.

De kans is aanwezig dat Feyenoord de onderhandelingen rekt vanwege interesse vanuit de Premier League. Manchester United en Newcastle United zitten op het vinkentouw, maar brachten nog geen bod uit. Aan de andere kant heeft kan Feyenoord het geld goed gebruiken vóór 1 juli, om de jaarcijfers er beter uit te laten zien. Bovendien kunnen de Rotterdammers het geld goed gebruiken voor potentiële transfers.

De club uit Rotterdam-Zuid is bedrijvig op de transfermarkt deze zomer. Danilo Pereira (Ajax) en Mats Wieffer (Excelsior) kwamen al naar De Kuip. Wilfried Gnonto (FC Zürich), Calvin Stengs (OGC Nice) en Mohamed Taabouni (AZ) en Ian Maatsen (Chelsea) worden nadrukkelijk in verband gebracht met Feyenoord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie