Nieuws

'NAC is niet bang om 'bedrijfsrisico' te nemen met recordaankoop'

'NAC is niet bang om 'bedrijfsrisico' te nemen met recordaankoop'

26 juni - 21:49 Laatste update: 21:52
1

Kaj de Rooij heeft zijn status als recordaankoop nog niet waar kunnen maken bij NAC Breda. De aanvaller heeft nog een contract voor één jaar in het Rat Verlegh Stadion, maar een nieuwe contractaanbieding ligt nog niet in het verschiet.

Twee jaar geleden telde NAC zo’n vier ton neer om De Rooij van FC Eindhoven over te nemen, exclusief een promotiebonus van nog eens honderdduizend euro. Die transfersom is hij nog niet echt waard geweest in Breda. Zijn contract loopt af in 2023, en dus bestaat de kans dat hij transfervrij de deur uitloopt. De kans bestaat dat NAC dit voor lief neemt, aangezien het nog niet van plan is om nieuwe contractaanbieding te doen, weet BN DeStem.

NAC mikt erop dat De Rooij het komende half jaar gaat presteren. Mocht dit het geval zijn, dan volgen er in de winter gesprekken om alsnog een contractverlening door te voeren. Mocht de aanvaller de pannen van het dak spelen, dan heeft hij misschien de clubs voor het uitkiezen. Dat laat de Bredanaren koud: volgens BN DeStem is dat 'een bedrijfsrisico dat NAC nu bewust neemt'.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie