Transfernieuws

Groot nieuws voor Inter: nieuw contract voor absolute sterkhouder Martínez

Groot nieuws voor Inter: nieuw contract voor absolute sterkhouder Martínez

28-10-2021 18:29

Lautaro Martínez heeft een nieuw contract getekend bij Internazionale. De Argentijnse aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2026.

Dat nieuws bevestigt Inter via de clubkanalen. Het is goed nieuws voor I Nerazzurri, die na het vertrek van Romelu Lukaku volop vertrouwen op Martínez. De Argentijnse topschutter krijgt een flinke salarisverhoging en zijn releaseclausule - waarmee hij voor een bepaald bedrag zou kunnen vertrekken - is uit het contract verwijderd, weet transferexpert Fabrizio Romano.

Martínez stond afgelopen zomer in de belangstelling van meerdere Europese clubs. Zo wees hij Atlético Madrid en Tottenham Hotspur af, laat Romano weten. De aanvaller speelde dit seizoen tot nu toe negen Serie A-wedstrijden, waarin hij het net vijf keer wist te vinden. Hij gaf daarnaast één assist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!