Nieuws

Danjuma heeft 'unfinished business' in Engeland en komt terug op Liverpool-nieuws

Danjuma heeft 'unfinished business' in Engeland en komt terug op Liverpool-nieuws

09-06-2022 17:13 Laatste update: 17:13

Arnaut Danjuma wil graag terugkeren naar Engeland. De aanvaller vertelde eerder al dat hij graag nog een keer een stap wil maken naar de Premier League, maar stelt ook dat hij het enorm naar zijn zin heeft bij Villarreal.

Danjuma zei in een eerder interview met Ziggo Sport dat hij op de hoogte is van de belangstelling van Liverpool. Voor de camera van Sky Sports blikt hij kort terug op dat interview. "Het is eerlijk gezegd wel een grappig verhaal. We lezen allemaal wat er in de media staat, maar ik leer snel. Ik kreeg in een interview in Nederland de vraag of ik op de hoogte was van de interesse. En dat was ik, net als iedereen. Jij ook, want het staat in de media."

"Mijn telefoon stond roodgloeiend. Maar ik heb de interesse van Liverpool nooit bevestigd, want dat doet alleen mijn management. Ik heb niets gehoord van mijn management. Ik ben gelukkig bij Villarreal en ik geniet hier van het voetbal. We hebben een fantastisch seizoen achter de rug en Unai Emery is geweldig voor mij. De hele club is ongelooflijk voor mij, dus ik zou ze nooit zo behandelen."

De aanvaller transfereerde in het verleden naar Bournmouth om indruk te maken in de Premier League, maar degradeerde al snel naar het Championship. "Er is zeker unfinished business voor mij in Engeland. De reden waarom ik naar Bournmouth ging, was omdat ik Premier League-voetbal wilde spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!