Nieuws

Gerbrands ontvangt 'dringend' appje van supportersclub PSV: 'Schmidt, houdoe!'

Gerbrands ontvangt 'dringend' appje van supportersclub PSV: 'Schmidt, houdoe!'

26-10-2021 16:15 Laatste update: 16:17

Roger Schmidt heeft tijdens Ajax - PSV definitief zijn krediet verspeeld bij bepaalde supporters van de Eindhovense club. Als het aan PSV Fans United-voorman Frits Bovers ligt, vertrekt de Duitse trainer met onmiddellijke ingang.

Bovers heeft aan algemeen directeur Toon Gerbrands gevraagd om Schmidt te ontslaan. Een reactie bleef uit, maar bij PSV Fans United willen ze actie. "PSV Fans United ziet het, net als vele andere fans, alleen maar slechter gaan met de wedstrijden van onze club", zegt Bovers tegen Omroep Brabant.

"Grote nederlagen tegen twee clubs uit de top-drie (Ajax en Feyenoord, red.) en moeizame overwinningen tegen op papier veel mindere tegenstanders (onder meer Go Ahead Eagles en PEC Zwolle, red.). Daarom ook het vriendelijke doch dringende beroep om Schmidt per direct te ontslaan!"

Dat Gerbrands niet de moeite heeft genomen om te reageren, zorgt voor extra frustratie bij Bovers. "Dit is geen topsport meer, maar amateurisme eerste klas! Als het zo doorgaat kunnen we alleen nog maar dromen over kampioenschappen! Schmidt, houdoe!"

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!