Nieuws

'Janssen denkt naast Kruys aan nóg een oude bekende voor trainersfunctie bij VVV'

'Janssen denkt naast Kruys aan nóg een oude bekende voor trainersfunctie bij VVV'

01-06-2022 14:55 Laatste update: 14:53

VVV-Venlo is op zoek naar een nieuwe trainer en is uitgekomen bij twee bekende van de Eredivisie. Eerder werd Rick Kruys al genoemd als kandidaat, maar nu is ook Peter Reekers, assistent bij sc Heerenveen, in beeld voor de trainerspositie in Venlo.

Dat weet de Leeuwarder Courant te melden. Reekers was in het verleden werkzaam bij Heracles Almelo en Jong Oranje en fungeerde in Friesland als assistent van Ole Tobiasen. Zoals het er nu naar uitziet is hij ook komend seizoen actief bij Heerenveen, als rechterhand van de nieuwe trainer Kees van Wonderen. Gezien het feit dat de oud-trainer van Go Ahead Eagles Paul Simonis meeneemt naar Friesland, is een vertrek van Reekers echter niet ondenkbaar.

Als speler was Reekers al actief bij VVV en speelde samen met Willem Janssen, de nieuwe technisch directeur in Venlo. Eerder kwam naar buiten dat Janssen ook gecharmeerd is van Kruys, met wie hij het afgelopen seizoen samenwerkte bij FC Utrecht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!