Transfernieuws

'Newcastle United laat voor het eerst spierballen zien: Dembélé voert gesprekken'

'Newcastle United laat voor het eerst spierballen zien: Dembélé voert gesprekken'

20-10-2021 13:19

Ousmane Dembélé staat in de belangstelling van Newcastle United. De Premier League-club zou zelfs al gesprekken voeren met de Franse vleugelaanvaller van FC Barcelona. Het contract van Dembélé bij Barça loopt komende zomer af en een overeenkomst over een eventuele verlenging is nog niet gesloten.

Newcastle United beschikt sinds de overname door een Saoedisch consortium over de rijkste clubeigenaren ter wereld. Hierdoor is het de verwachting dat de club zich in de komende transferperiodes flink zal roeren op de transfermarkt.

Dembélé zou de eerste versterking van The Magpies moeten worden. Foot Mercato meldt dat de Fransman al een aanbieding heeft ontvangen van de Engelse club. Dembélé zou een contract voor vijf seizoenen zijn voorgeschoteld, waarbij hij jaarlijks vijftien miljoen euro kan opstrijken. De vleugelaanvaller zou gevraagd hebben om een tekenbonus van nog eens vijftien miljoen euro, indien hij de overstap transfervrij maakt.

FC Barcelona deed Dembélé eerder ook al een nieuwe aanbieding. De Catalanen willen het contract van de Fransman verlengen tot en met 2025, maar stellen daar een forse salarisvermindering tegenover.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!