Nieuws

Opmerkelijke onthulling Higuaín: 'Dacht dat MLS zwak was en ik hier kon roken'

Opmerkelijke onthulling Higuaín: 'Dacht dat MLS zwak was en ik hier kon roken'

25-04-2022 09:29

Gonzalo Higuaín is onder de indruk van het niveau in de Major League Soccer. Volgens de Argentijnse goalgetter van weleer is de competitie zwaarder dan men op voorhand denkt.

De aanvaller is inmiddels bezig aan zijn derde seizoen bij Inter Miami in de MLS en scoorde tot nu toe slechts vijftien keer in 44 wedstrijden. "Ik dacht dat ik hier zou kunnen spelen met een sigaret in mijn mond, maar in plaats daarvan is het moeilijk", doet Higuaín een opmerkelijke onthulling op het Twitch-kanaal van Christian Vieri. "Het is een zware competitie."

"De MLS is vergelijkbaar met de Italiaanse competitie", vervolgt de voormalig Real Madrid-spits. "In Spanje en Engeland is het makkelijker om het goed te doen, terwijl je in Italië lijdt als je de competitie niet kent", aldus El Pipita.

De woorden van Higuaín lijken een waarschuwing voor Luis Suárez. Naar alle waarschijnlijkheid verkast de Uruguayaan na afloop van dit seizoen naar de MLS, aangezien zijn contract bij Atlético Madrid op 30 juni verloopt.

Er is volop interesse vanuit de Amerikaanse competitie. Vooral David Beckham, eigenaar van Inter Miami, wil de doelpuntenmachine maar wat graag binnenhalen. Indien het zover komt wordt Suárez dus ploeggenoot van Higuaín.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie