Breaking news

Ajax mogelijk de rest van het seizoen zonder Antony, blessure erger dan verwacht

Ajax mogelijk de rest van het seizoen zonder Antony, blessure erger dan verwacht

05-04-2022 09:43 Laatste update: 10:11

Ajax moet het minimaal de rest van de maand april stellen zonder Antony. De Braziliaanse smaakmaker liep een enkelblessure op bij de nationale ploeg en deze blijkt ernstiger dan verwacht.

Antony moest het veld in het WK-kwalificatieduel van Brazilië tegen Bolivia per brancard verlaten. Nadat de Braziliaan terugkeerde in Nederland, ontfermde de clubarts van Ajax zich over hem. De conclusie luidt dat de 22-jarige aanvaller voorlopig niet inzet baar zal zijn en daarnaast wordt er niet uitgesloten dat het einde seizoen is, stellen de Amsterdammers op de clubwebsite.

De eerste verschijnselen van een blessure van Antony waren al te zien na de Klassieker, de wedstrijd voordat de interlandperiode aanbrak. De aanvaller lag aan het eind van de wedstrijd op de grond en leek te acteren dat hij kermde van de pijn, maar verscheen na afloop op krukken voor de camera's van ESPN.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!