Nieuws

'De Ligt kan Juventus voor 150 miljoen verlaten, vervanger dient zich aan'

'De Ligt kan Juventus voor 150 miljoen verlaten, vervanger dient zich aan'

15-10-2021 12:06

Het is mogelijk dat Matthijs de Ligt bezig is aan zijn laatste seizoen bij Juventus. De Italiaanse club wil Alessio Romagnoli losweken bij AC Milan, wat ten koste kan gaan van de Nederlander. 

Romagnoli verdient naar verluidt zes miljoen in Milaan en is daarmee een grootverdiener bij I Rossoneri. Wanneer hij bijtekent, kan hij echter niet hetzelfde salarisstrookje verwachten in San Siro. Juventus ligt als kaper op de kust en wil toeslaan om Romagnoli naar Turijn te halen.

La Gazzetta dello Sport meldt dat de eventuele komst van Romagnoli naar Juventus gevolgen kan hebben voor De Ligt. Mino Raiola, belangenbehartiger van de Nederlandse verdediger, meldde onlangs al zijn cliënt mogelijk vertrekt bij De Oude Dame. Na dit seizoen treedt de transferclausule in werking, waardoor geïnteresseerde clubs De Ligt voor 150 miljoen euro kunnen overnemen van Juventus. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!