Nieuws

Vermoedelijke opstelling: Schmidt voert drie wijzigingen door tegen Kopenhagen

Vermoedelijke opstelling: Schmidt voert drie wijzigingen door tegen Kopenhagen

17-03-2022 09:11

Roger Schmidt voert donderdagavond drie wijzigingen door in het Conference League-duel met FC Kopenhagen. PSV moet zien te winnen in de Deense hoofdstad om een plek in de kwartfinale te bemachtigen. 

Joey Veerman en Noni Madueke beginnen op de bank bij de bezoekers uit de lichtstad, weet het Algemeen Dagblad te melden. Veerman speelt de laatste weken sterk bij de Eindhovenaren, maar de nieuwe aanwinst maakte geen goede indruk in het eerste duel met FC Kopenhagen (4-4). Veerman en Madueke begonnen ook op de bank tegen FC Utrecht: dat duel werd met 0-1 gewonnen in de Domstad. 

Armano Obispo raakt ook zijn basisplaats kwijt en geeft deze af aan Olivier Boscagli. PSV maakte geen sterke indruk in het thuisduel met de Denen en moet deze keer beter voor de dag komen. Eerder wist De Telegraaf te melden dat de geblesseerde Philipp Mwene niet mee is afgereisd naar Denemarken.

Vermoedelijke opstelling: Drommel; Mauro, Teze, Boscagli, Max; Gutiérrez, Sangaré, Doan, Götze; Gakpo, Zahavi. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!