BILD heeft na Haller-scoop ook Ten Hag-quotes: 'Hij zou veel geld moeten kosten'

BILD heeft na Haller-scoop ook Ten Hag-quotes: 'Hij zou veel geld moeten kosten'

13 oktober - 07:34 Laatste update: 07:45
Eredivisie 0 Reacties

De naam van Ajax-spits Sébastien Haller dook deze week opeens op in de Duitse media: Borussia Dortmund zou de huidige Champions League-topscorer in het vizier hebben. Ajax lijkt hem echter niet zomaar kwijt te willen.

Haller speelde tussen 2017 en 2019 al Bundesliga-voetbal namens Eintracht Frankfurt en verbond zich begin dit jaar tot 2025 aan Ajax. BVB volgt de Fransman met de Ivoriaanse voetbalnationaliteit, met het oog op een mogelijk vertrek van vedette Erling Braut Haaland, meldde BILD eerder deze week. "Ik weet niet wat de plannen van Dortmund zijn. Maar gezien de klasse van Sébastien sluit ik niet uit dat hij interessant kan zijn voor BVB", wordt Ten Hag geciteerd door datzelfde BILD.

De aanvalsleider is echter niet voor een appel en een ei op te halen, aangezien er geen gelimiteerde transfersom is opgenomen in zijn Ajax-contract. "Wat ik hierover zeggen kan: hij zou erg veel geld moeten kosten", aldus Ten Hag.

Haller groeide begin dit jaar uit tot recordaankoop van Ajax, dat ruim 22 miljoen euro overmaakte aan West Ham United. Sindsdien was hij goed voor 23 goals en negen assists in 34 officiële optredens in Amsterdamse dienst.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie