Nieuws

VVV-speler breekt kuitbeen door slechte grasmat in Venlo: 'Een groot drama'

VVV-speler breekt kuitbeen door slechte grasmat in Venlo: 'Een groot drama'

14-02-2022 16:33

Tristan Dekker heeft in de wedstrijd tegen Roda JC zijn kuitbeen gebroken. De 23-jarige middenvelder van VVV-Venlo zal dit seizoen niet meer in actie komen.

Dekker gleed na een kwartier spelen uit en kwam in botsing met Davy van den Berg. De verdediger annex middenvelder van VVV schreeuwde het meteen uit van de pijn. Dekker moest met een brancard het veld verlaten en werd vanuit de Koel meteen naar het ziekenhuis gereden voor onderzoek. Uit dit onderzoek is gebleken dat Dekker zijn kuitbeen heeft gebroken en dus de rest van het seizoen niet meer in actie zal komen.

Na de wedstrijd werd er gewezen naar de slechte grasmat van de Venlonaren. Trainer Jos Luhukay baalt van de blessure van Dekker. “Dit is een groot drama voor Tristan. Hij heeft al zoveel blessures gehad en nu dit weer. Tristan zal opnieuw lang uit de roulatie zijn. Een flinke aderlating voor ons want hij is een basiskracht.” Laat de trainer weten aan De Limburger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!