Transfernieuws

'Nederlandse spits kan in de handen belanden van Chelsea-eigenaar Boehly'

'Nederlandse spits kan in de handen belanden van Chelsea-eigenaar Boehly'

19-07-2023 13:12

Emanuel Emegha staat voor een transfer naar Strasbourg, meldt Voetbal International. De Franse club die met Todd Boehly dezelfde eigenaar heeft als Chelsea is bereid om een miljoenenbedrag neer te leggen voor de Nederlander.

Volgens het weekblad verlangt SK Sturm Graz zo’n vijftien miljoen euro voor Emegha. Franse bronnen melden nu dat Strasbourg zo’n tien miljoen euro plus bonussen voor de voormalig spits van Sparta willen betalen. Naar verluidt hebben ook AC Milan en Tottenham Hotspur hem op de lijst staan.

Mocht Emegha bij Strasbourg tekenen, dan wordt hij de tweede grote aankoop van de Franse aankoop deze zomer. Onlangs gaf de club al twintig miljoen euro uit aan Abakar Sylla van Club Brugge, die zijn laatste wedstrijd voor de club speelde tegen Feyenoord.

Emegha heeft een goed seizoen achter de rug in de Oostenrijkse Bundesliga. De spits kwam in 27 wedstrijden negen keer tot scoren en gaf zeven assists. Ook werd hij in verband gebracht met Feyenoord en Ajax.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!