Transfernieuws

'Verrassende wending in Duitsland: Walker is overtuigd en zegt ja tegen Bayern'

'Verrassende wending in Duitsland: Walker is overtuigd en zegt ja tegen Bayern'

14-07-2023 12:28

Kyle Walker zou tóch openstaan voor een avontuur bij Bayern München. Bij de Duitse club ging men er vanuit dat Walker interesse veinste om een beter contract uit het vuur te slepen bij Manchester City.

De interesse van Walker leek niet meer concreet voor Der Rekordmeister, maar de Duitse tak van Sky Sports meldt vrijdag vanuit het niets dat Walker een persoonlijk akkoord heeft bereikt met de Duitse recordkampioen. De Engelse back zou een contract tot 2025 willen tekenen, met een optie tot een derde seizoen. Walker maakte in 2017 de overstap van Tottenham Hotspur naar Manchester City en is sindsdien een vaste waarde voor Pep Guardiola.

Walker won het afgelopen seizoen de treble met The Citizens en lijkt toe aan een nieuwe uitdaging. Het contract van Walker loopt in 2024 af, waardoor Bayern een transfersom zal moeten betalen. De Duitse club gaat nu in gesprek met de Engelse kampioen om tot een akkoord te komen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!