Nieuws

Conte heeft te doen met Danjuma: 'Misschien is hij geen echte spits'

Conte heeft te doen met Danjuma: 'Misschien is hij geen echte spits'

10-03-2023 15:29

Antonio Conte heeft te doen met de situatie van Arnaut Danjuma. De Nederlander kwam in de winter over van Villarreal FC, maar wordt tot dusver weinig tot niet ingezet door de Noord-Londenaren. 

Danjuma gold als uitblinker in Spanje, maar speelde tot dusver pas 47 minuten voor Tottenham in de Premier League en binnenlandse toernooien. Conte begrijpt dat het de Nederlander zwaar zit. "Ik heb met hem te doen", stelt de Italiaanse manager vrijdag op een persmoment. "Hij arriveerde in januari en de club wilde hem graag huren. Hij heeft zeker goede kwaliteiten en goede karakteristieken, maar misschien is hij geen échte nummer 10", meent Conte.

"Misschien is hij eerder een tweede spits of een vleugelspeler", vervolgt de manager. "Ik zie de wilskracht in zijn ogen, zijn doorzettingsvermogen op de training, Als we tegen Milan geen rode kaart hadden gekregen, was hij sowieso in het veld gekomen. Dan hadden we met vier aanvallers kunnen spelen." Danjuma wist wel al in de FA Cup te scoren en speelde slechts 27 minuten in het bekertoernooi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!