Nieuws

Shakhtar-trainer zag sterker Feyenoord: 'Het resultaat is beter dan ons spel'

Shakhtar-trainer zag sterker Feyenoord: 'Het resultaat is beter dan ons spel'

10 maart - 07:19
1

Shakhtar Donetsk-trainer Igor Jovicevic heeft het volste vertrouwen dat zijn ploeg in Rotterdam kan stunten. Na het 1-1 gelijkspel in Warschau moet van Feyenoord worden gewonnen in Rotterdam om de volgende ronde te bereiken. 

Shakhtar kwam tegen de verhoudingen in op voorsprong, slikte in de slotfase de gelijkmaker en weet wat het komende donderdag te doen staat in De Kuip. De trainer sprak na afloop vol lof over Feyenoord. "Het was moeilijk, Feyenoord is een goede ploeg. Maar we vechten nog. Feyenoord verdiende hun doelpunt zeker. Zij speelden in de vijfde of de zesde versnelling, wij maar in de vierde. Als we bijschakelen, en we hebben vaak getoond dat we dat kunnen, dan kunnen we een ronde verder komen."

De trainer erkent dat het spel van zijn ploeg niet geweldig was in de eerste wedstrijd. "Het resultaat is beter dan het door ons vertoonde spel. Onze ploeg verdedigde met z'n allen, maar haalde daarbij niet het gebruikelijke niveau. De potentie om dat te verbeteren is er voor de terugwedstrijd. Als we spelen zoals we hebben laten zien dat we kunnen, dan is alles mogelijk." Feyenoord ontvangt Shakhtar komende donderdag in Rotterdam. De winnaar van het duel plaatst zich voor de kwartfinales van de Europa League

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s