Nieuws

Ajax-huurling raakt meer in vorm: 'Tegenstanders hebben meer respect dan voorheen'

Ajax-huurling raakt meer in vorm: 'Tegenstanders hebben meer respect dan voorheen'

2 maart - 15:24

Mohamed Daramy komt er steeds beter in bij FC Kopenhagen. De Ajax-huurling kwam voor de winterstop niet goed in zijn spel, maar op dit moment zit hij goed in zijn vel.

Daramy wordt momenteel door Ajax verhuurd aan Kopenhagen, waar hij woensdag tot scoren kwam. De Deen was goed voor de openingstreffer in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Vejle BK.

"Dit is een belangrijke overwinning", begon Daramy na afloop van de wedstrijd, geciteerd door AjaxShowtime. De Deen geeft aan steeds beter in zijn vel te zitten. "Toen ik hier kwam, was ik niet in vorm en had ik al bijna een half jaar niet veel gespeeld. Het was een moeilijke start en het duurde langer dan verwacht om in vorm te komen. Nu sta ik er beter voor. Het is geweldig om te schitteren en te laten zien dat ik goed kan voetballen."

"Ik zie wel dat ze merken dat ik gevaarlijk kan zijn als ik de bal heb. Dat zag ik vandaag ook", vervolgt Daramy, die ziet dat tegenstanders meer ontzag hebben. “Als team kennen we elkaars kwaliteiten en we weten hoe we een tegenstander pijn kunnen doen. Het is fijn om te merken dat tegenstanders meer respect voor me hebben dan voorheen", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie