Nieuws

Opmerkelijke onthulling over Wenger in Arsenal-tijd: 'Daarna geen pijntjes meer'

Opmerkelijke onthulling over Wenger in Arsenal-tijd: 'Daarna geen pijntjes meer'

17-02-2023 15:07
1

Ray Parlour heeft een opmerkelijke onthulling gedaan over Arsène Wenger. De oud-voetballer vertelt dat de Fransman spelers van Arsenal dwong om hun verstandskiezen te laten trekken.

Parlour stelt dat Wenger de spelers van The Gunners hun verstandskiezen moesten laten verwijderen, omdat er anders 'slecht bloed' het lichaam zou binnendringen. Dat zou vervolgens weer leiden tot een slechte conditie. "Je zou hier misschien om kunnen lachen...", begint de voormalig voetballer bij talkSPORT.

"Als de verstandskiezen een beetje doorkomen, zou er slecht bloed in je lichaam komen en krijg je kleine probleempjes. Dus veel spelers lieten ze trekken. Ik verzeker je dat het echt invloed op je lichaam heeft." Zelf liet Parlour ook zijn verstandskiezen trekken, waarna hij minder last had van blessures. "Ik had erna geen problemen meer. Het heeft echt geholpen. Ik heb daarna zelden meer een training gemist."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!