Nieuws

Conte maakt zich geen zorgen om Kane: 'Praten over een spits van wereldklasse'

Conte maakt zich geen zorgen om Kane: 'Praten over een spits van wereldklasse'

23-12-2022 22:02
0

Harry Kane heeft geen last meer van zijn gemiste penalty op het WK, stelt zijn trainer Antonio Conte. De spits heeft na de verloren kwartfinale de draad weer opgepakt bij zijn club Tottenham Hotspur.

Kane miste in de kwartfinale tegen Frankrijk een penalty, waardoor Engeland met 2-1 verloor van Les Bleus. Conte verwacht dat Kane de gemiste strafschop snel een plek kan geven. "Om eerlijk te zijn maak ik me geen zorgen", vertelt de Italiaanse oefenmeester. "We praten hier wel over een spits van wereldklasse. Ik heb hem in de paar dagen bij ons na het WK in goede doen gezien."

"Ik heb als speler nooit een strafschop gemist omdat ik er nooit eentje heb genomen. Ik was daarin een ramp", vervolgt Conte. "Voetbal kan je schitterende momenten geven, maar ook momenten van teleurstelling. In eerste instantie ben je bedroefd, maar je weet ook dat je verder moet. Voetbal geeft je ook de kans om weer te genieten van het spelletje. Vergeet niet dat we ons werk doen, maar dat we blij zijn dat we van deze sport kunnen genieten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie