Nieuws

Slot-deal op een haar na rond: 'Geen zorgen, het gaat ongetwijfeld snel gebeuren'

Slot-deal op een haar na rond: 'Geen zorgen, het gaat ongetwijfeld snel gebeuren'

10 mei - 18:12 Laatste update: 18:12

Arne Slot gaat spoedig de overstap van Feyenoord naar Liverpool maken, zo vertelt de trainer zelf tegen ESPN. Volgens de oefenmeester is het 'een kwestie van dagen' voordat de deal rond komt.

De deal leek al even beklonken, maar officieel was die nog niet. Slot moet bij Liverpool de opvolger van Jürgen Klopp gaan worden, maar beide partijen maakten de overstap nog niet wereldkundig. Volgens Slot gaat daar spoedig verandering in komen. "Het is nog niet helemaal rond, maar het zal een kwestie van dagen zijn", begint de trainer opgetekend door ESPN. "Er is meer voor nodig dan een simpel boodschappenlijstje en naar de winkel gaan. Dit soort dingen moeten op de juiste manier getimed worden. Het is nog niet gecommuniceerd, maar maak je geen zorgen: dat gaat ongetwijfeld snel gebeuren."

Bij Liverpool gaat Slot de eerste Nederlandse trainer worden en wacht hem een belangrijke opgave. Enkel meestrijden om de landstitel zal tellen voor de Nederlander die onder andere ook assistent Sipke Hulshoff meeneemt naar de Premier League.