'Transfervlam wakkert verder aan: PSV meldde zich recentelijk weer bij Utrecht'

PSV heeft zich recentelijk gemeld voor Ryan Flamingo, zo meldt De Telegraaf
10 mei om 13:30
Laatste update: 10 mei om 13:30

PSV heeft zich recentelijk opnieuw gemeld voor Ryan Flamingo, aldus De Telegraaf. Dat de Eindhovenaren geïnteresseerd zijn in de verdediger annex middenvelder van FC Utrecht was al even bekend, maar die interesse lijkt nu warmer en warmer te worden.

Flamingo werd dit seizoen door Utrecht van Sassuolo gehuurd, met een optie tot koop. Die optie hebben de Domstedelingen vrijdag gelicht, waarbij een transfersom van 2,5 a 3 miljoen euro naar Italië is overgemaakt, klinkt het. Nu kan PSV zaken gaan doen, mocht het daar voor openstaan.

Dat staan ze wel degelijk, zo laat de ochtendkrant vallen. In januari informeerde PSV al naar de diensten van Flamingo. Daar is het niet bij gebleven, want recentelijk heeft een delegatie uit Eindhoven zich opnieuw gemeld in de Galgenwaard.

Mocht PSV daadwerkelijk toe willen happen, dan zullen ze flink over de brug moeten komen. Volgens De Telegraaf denkt Utrecht aan Quinten Timber- en Anastasios Douvikas-achtige bedragen. De middenvelder en aanvaller werden verkocht voor respectievelijk acht en twaalf miljoen euro.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!