Breaking news

Mbappé vertrekt eind dit seizoen bij PSG: 'Ik ga niet meer verlengen'

Mbappé vertrekt eind dit seizoen bij PSG: 'Ik ga niet meer verlengen'

10 mei - 20:01 Laatste update: 20:11

Kylian Mbappé vertrekt na dit seizoen bij Paris Saint-Germain. De Fransman kondigt dat nieuws zelf aan in een videoboodschap aan alle supporters van de club.

In een video aan de fans vertelt Mbappé dat het zijn laatste seizoen in Parijs was. "Hallo iedereen, ik wil graag wat zeggen. De tijd is gekomen dat ik vertel dat dit mijn laatste jaar was bij PSG. Ik zal niet verlengen en het avontuur zal over enkele weken ten einde komen. Zondag speel ik mijn laatste wedstrijd in het Parc des Princes. Er zijn een hoop emoties. Het was een trots om onderdeel te zijn van de grootste club van Frankrijk. Ik ben gegroeid als speler en als persoon."

Het nieuws leek er al even aan te komen, maar eerder verlengde Mbappé ook nog onverwachts. "Het is lastig. Ik had niet gedacht dat het zo lastig zou zijn. Maar ik denk dat ik dit nodig heb. Een nieuwe uitdaging na zeven jaar. Boven al wil ik de supporters bedanken. Ik heb niet altijd recht gedaan aan alle support die jullie mij hebben gegeven. Het was een voorrecht om voor jullie te spelen."