Transfernieuws

'PSG wil nieuwe doelman naast Donnarumma: Ajacied in verband gebracht met rol'

'PSG wil nieuwe doelman naast Donnarumma: Ajacied in verband gebracht met rol'

10 mei - 10:55

Diant Ramaj zou op het verlanglijstje staan bij PSG. De Duitse doelman van de Amsterdammers zou als stand-in kunnen fungeren voor Gianluigi Donnarumma. Daarmee is de Franse topclub mogelijk niet de eerste ploeg die zich meldt voor zijn diensten.

'PSG onderzoekt actief de markt voor een nieuwe jonge keeper om naast Donnarumma te staan. Ajax-keeper Diant Ramaj is een naam op tafel', schrijft journalist Luca Bendoni die deel uitmaakt van het team van de betrouwbare journalist Gianluca di Marzio. Ramaj heeft op transfermarkt.com een waarde van tien miljoen euro, maar nog wel een contract van medio 2028 in Amsterdam.

Ramaj is niet de enige keeper die mogelijk de transfer kan maken. Ook een andere Duitse keeper zou op het verlanglijstje staan. Noah Atubolu is de huidige eerste keeper van Freiburg, maar hij zou zomaar de Bundesliga kunnen inwisselen voor de Ligue 1. Atubolu heeft een marktwaarde van acht miljoen, maar het is onduidelijk tot wanneer zijn contract loopt.

Voor Ramaj is het niet de eerste topclub waarmee hij in verband gebracht wordt. Arsenal zou naast Jorrel Hato ook geïnteresseerd zijn in de diensten van de Duitser. Aaron Ramsdale zal Noord-London hoogstwaarschijnlijk gaan verlaten en dus moeten The Gunners ook op zoek naar een nieuwe sluippost. Het is niet duidelijk of één van beide ploegen zich al officieel gemeld hebben in Amsterdam. 

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!