Opvallend maar waar: deze internationals ontbreken bij Brazilië op de Copa America

Opvallend maar waar: deze internationals ontbreken bij Brazilië op de Copa America
10 mei om 19:42

Brazilië heeft het team voor de aanstaande Copa America bekend gemaakt. Wereldsterren zijn van de partij, maar enkele vallen buiten de boot. VoetbalNieuws vertelt je welke spelers dat zijn.

20 juni start de Copa America in de Verenigde Staten. Brazilië is vanzelfsprekend een van de topfavorieten voor de eindoverwinningen aangezien zij menig wereldster in de gelederen hebben. Toch kon niet iedere ster mee en deze opvallende spelers ontbreken.

Welke topspelers ontbreken er bij Brazilië?

Grote namen als Vinicius Jr. en Marquinhos zijn vanzelfsprekend aanwezig, maar middenvelder Casemiro ontbreekt. De Manchester United-speler valt buiten de boot, mede door zijn tegenvallende prestaties van de laatste maanden. Afgelopen jaar droeg de controleur nog de aanvoerdersband, maar komend zomer zal hij vanaf de bank toekijken.

Naast Casemiro zijn ook Richarlison, Gabriel Jesus en Neymar afwezig. Bondscoach Dorival Silvestre Júnior geeft tegen internationale media aan dat de aanvaller van Tottenham Hotspur een lichte blessure heeft opgelopen en dat Neymar nog altijd niet hersteld is. Jesus heeft het simpelweg moeten afleggen tegen de andere sterren, waaronder Endrick.