Dit vindt Bosz van de uitspraken die Lang over de medische staf van PSV deed

Peter Bosz vond de uitspraken van Noa Lang aan het adres van PSV niet handig
10 mei om 12:15
Laatste update: 10 mei om 12:15

Peter Bosz vindt de uitspraken die Noa Lang afgelopen week deed niet zo handig. De aanvaller van PSV gaf een kijkje in zijn medisch dossier, waar de medische staf van de Eindhovenaren niet zo goed vanaf kwam.

Lang staat al maanden aan de kant wegens hamstringklachten. Volgens de vleugelspeler is de oorzaak dat er drie verkeerde diagnoses zijn gesteld en dat is volgens een woordvoerder van PSV niet de juiste omschrijving.

"Ik vond het niet verstandig van Noa", begon Bosz op de persconferentie richting het uitduel met Fortuna Sittard. Dat Lang geblesseerd is, snapt de oefenmeester wel. "Ik begrijp best dat als jij het hele seizoen je mond houdt en mensen van alles over jou schrijven en zeggen, dat ook hij een keer wat wilde laten horen. Maar ik vond dit niet de juiste reactie en ook niet het juiste podium om dat weg te zetten", vervolgde Bosz, die er een streep onder zet. "Bij ons is dat verder absoluut geen probleem."

De kans dat Lang dit seizoen nog gaat spelen, lijkt nihil. Zelf sorteerde de speler al vooral voor op het volgende seizoen tijdens de huldiging van PSV. Daarbij liet hij zelf in het midden of hij dit seizoen nog zou kunnen spelen. "Ik heb al gezegd dat hij eerst toch echt mee moeten trainen met de groep. En dat is nog niet het geval", besloot Bosz resoluut.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!