Nieuws

'Nieuws uit Frankrijk: PSV richt pijlen op voormalig AS Monaco-talent van Cercle'

'Nieuws uit Frankrijk: PSV richt pijlen op voormalig AS Monaco-talent van Cercle'

17-11-2022 22:33
1

PSV heeft volgens L’Équipe zijn pijlen gericht op Boris Popovic. De centrale verdediger van Cercle Brugge geniet ook interesse van TSG Hoffenheim.

De Eindhovenaren zouden de 22-jarige Popovic net als TSG Hoffenheim al komende winter naar Nederland willen halen. Het Franse medium meldt dat PSV momenteel nog niet concreet is voor de centrale verdediger uit de Jupiler Pro League.

Cercle Brugge nam de stopper vorige zomer over van het Franse AS Monaco. Sindsdien heeft Popovic zich opgewerkt tot vaste waarde bij de Belgische middenmoter. De verdediger uit het Franse Tours heeft nog een contract tot medio 2025, dus mochten de Eindhovenaren hem over willen nemen, dan zal er een geldbedrag op tafel moeten worden gelegd. Bovendien heeft Cercle de mogelijkheid om het contract met één jaar te verlengen.

Popovic speelde in de jeugd voor FC Tours en AS Monaco en beleefde in de Jupiler Pro League zijn doorbraak in het professionele voetbal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!