Reactie

Dit vindt Utrecht-verdediger Flamingo van de vermeende interesse van PSV

Dit vindt Utrecht-verdediger Flamingo van de vermeende interesse van PSV

30 april - 07:43 Laatste update: 07:47

Ryan Flamingo staat volgens diverse gerenommeerde media in de belangstelling van PSV en heeft daar nu op gereageerd. De verdediger annex middenvelder die door Sassuolo aan FC Utrecht wordt verhuurd, ziet de Eindhovense interesse als een eer.

De afgelopen weken werd duidelijk dat Flamingo in de belangstelling staat van PSV. Daar zou Utrecht een flink slaatje uit kunnen slaan, aangezien de Domstedelingen ervoor kunnen kiezen om de koopoptie op de door de Italianen verhuurde speler te lichten. In dat geval kan Utrecht vragen wat ze willen aan geïnteresseerde clubs.

"Het is leuk om te horen, PSV is een heel mooie club. Het is zeker eervol", begint Flamingo in gesprek met De Telegraaf. De Jong Oranje-international wil verder niet ingaan op de situatie. "Maar ik wil me nu concentreren op de laatste wedstrijden van het seizoen, waarin ik met FC Utrecht Europees voetbal wil halen. Het is fijn dat mijn vader en zaakwaarnemers me er niet bij betrekken en me op het voetbal laten focussen."

De kans is groot dat PSV flink in de buidel moet tasten wanneer het daadwerkelijk voor Flamingo wil gaan. De ochtendkrant noemde eerder al 'Quinten Timber-achtige' bedragen. Utrecht nam in de zomer van 2022 voor een bedrag van om en nabij de acht miljoen afscheid, een bedrag dat door Feyenoord werd afgetikt.