Nieuws

United-directeur: 'Zijn de zomer geëindigd met meer dan we voor ogen hadden'

United-directeur: 'Zijn de zomer geëindigd met meer dan we voor ogen hadden'

20-10-2022 14:48
0

Het ‘nieuwe’ Manchester United krijgt steeds meer vorm, maar de selectie zal grotendeels zo blijven zoals die is. Dat stelt voetbaldirecteur John Murtough. De United-bestuurder benadrukt dat de fans geen zelfde soort window gaan meemaken als in de zomer, meldt The Athletic.

Met de transfers van Tyrell Malacia, Christian Eriksen, Lisandro Martínez, Casemiro en Antony trokken The Mancunians afgelopen zomer al de portemonnee. In totaal werd er voor een grove 260 miljoen euro aan nieuwe spelers gekocht.

"De eerste stap was het vormen van de juiste staf rondom Erik (Ten Hag, red.). Daarna zijn we verder gegaan met het versterken van de selectie en het afscheid nemen van de spelers waar we geen toekomst in zagen", blikt Murtough terug op de window.

"We zijn de zomer eigenlijk al geëindigd met meer spelers dan dat we aanvankelijk voor ogen hadden", vervolgt hij. "Daarom verwachten we niet net zo actief te zijn in de toekomstige windows, ondanks dat we natuurlijk wel sterker willen worden. We hebben al vijf spelers aangetrokken die het eerste team sterker hebben gemaakt."

Dat Manchester United inderdaad sterker is geworden, bleek woensdagavond tegen Tottenham Hotspur. The Red Devills lieten goed voetbal zien en versloegen de ploeg van Antonio Conte dik verdiend met 2-0.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie