Nieuws

Bruggink zag uitblinker bij AZ: 'Die jongen kan goed schieten zeg, fantastisch'

Bruggink zag uitblinker bij AZ: 'Die jongen kan goed schieten zeg, fantastisch'

18-09-2022 19:46

Volgens Arnold Bruggink was Jens Odgaard de absolute uitblinker aan de zijde van AZ. De aanvaller scoorde voor zijn ploeg en was daarmee belangrijk voor de overwinning.

Bruggink zag bij ESPN Odgaard uitblinken tegen Ajax. "Hij is samen met Reijnders degene van wie de creatieve ideeën moeten komen. Maar wat kan die jongen goed schieten zeg, echt fantastisch. Je moet zo’n Odgaard ook lekker laten voetballen en geen opdrachten meegeven. Echt zo’n creatieve linkspoot vind ik hem."

Collega-analist Kenneth Perez sprak vol lof over AZ in zijn algemeen. De Deen sprak over een hele knappe overwinning op Ajax. "Zeker als je allebei de teams naast elkaar legt. Als je ziet wat voor spelers daar rondlopen en wat voor prijskaartje er aan die jongens hangt, dan is het gewoon razend knap wat AZ vandaag heeft gedaan. Als je ziet wat er bij die ploeg rondloopt dan is dat natuurlijk puur kwalitatief wat minder, dus daarvoor moet Pascal Jansen ook de credits krijgen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!